1. Auzu pārslas uzliek uz pannas un uz lēnas uguns mazliet apcepj, lai ir kraukšķīgas. Atdzesē.

Foto: Tina Kravale
2. Olām atdala dzeltenumus no baltumiem. Dzeltenumiem pieliek cukuru un ar mikseri sakuļ. Baltumus sakuļ putās atsevišķi.
3. Bļodā pie sakultajiem dzeltenumiem pievieno atdzesētas apceptas auzu pārslas. Sajauc. Pievieno miltus. Sajauc.

Foto: Tina Kravale
4. Iecilā sakultos olu baltumus.

Foto: Tina Kravale
5. Liek uz cepešpannas (visvienkāršāk apakšā paklāt cepamo papīru-tas nav jāsmērē ar taukvielām un cepumi viegli nāk nost,var izmantot vairākkārt!) mazas piciņas un ievieto cepeškrāsnī.

Foto: Tina Kravale
6. Cep kamēr gatavi apmēram 7-8 min.
8. Labu apetīti! :)

Foto: Tina Kravale