Pildīti baklažāni 2

Sastāvdaļas

  • Baklažānu
  • Un pārējie kas ir mineti gatavošanā

Pagatavošana

60 min.
  1. Gareniski sagriež baklažānu plānās šķēlītēs un mazliet tās apkaisa ar sāli, lai nebūtu cietas un sīkstas. Ļauj visam kādu brīdi pastāvēt. Pa to laiku uzkarsē pannā eļļu un apcep baklažānu šķēlītes no abām pusēm, līdz tās kļūst plānas, gandrīz caurspīdīgas un zeltainas. Liek visu bļodā un pievieno dažas daiviņas saspiesta ķiploka, kā arī dažas ēdamkarotes smalki sasmalcinātu valriekstu. Pieliek nedaudz “Mildas” majonēzes un visu rūpīgi samaisa, bet tā, lai neveidotos putra! Starp citu, šis ēdiens nav smādējams arī auksts!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi