Baklažāni "kardināla" gaumē ar valriekstiem

Baklažāni "kardināla" gaumē ar valriekstiem
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • Baklažāni
  • Krēmsiers
  • Eļļa
  • Valrieksti
  • Ķiploks
  • Dilles
  • Garšvielas

Pagatavošana

20 min.
  1. Baklažānus griež gareniskās šķēlēs un cep uz grila.
  2. Pildījums: krēmsieram pievieno saberztus riekstus, kā arī ķiplokus un dilles, papildina ar garšvielām pēc izvēles.
  3. Pagatavoto pildījumu liek uz baklažāna šķēles, kuru pēc tam saritina. Rullīsa galos papildus iepilda sabertus valriekus.

    Pasniedz gan kā silto, gan kā auksto ēdienu.
    Pagatavoto pildījumu liek uz baklažāna šķēles, kuru pēc tam...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi