-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Uzkodas
-
>
Baklažāni "kardināla" gaumē ar valriekstiem
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
Baklažāni
-
Krēmsiers
-
Eļļa
-
Valrieksti
-
Ķiploks
-
Dilles
-
Garšvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
20 min.
-
Baklažānus griež gareniskās šķēlēs un cep uz grila.
-
Pildījums: krēmsieram pievieno saberztus riekstus, kā arī ķiplokus un dilles, papildina ar garšvielām pēc izvēles.
-
Pagatavoto pildījumu liek uz baklažāna šķēles, kuru pēc tam saritina. Rullīsa galos papildus iepilda sabertus valriekus.
Pasniedz gan kā silto, gan kā auksto ēdienu.
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs