Ķirbju salāti ar dzērvenēm

Sastāvdaļas

  • 500 g ķirbja
  • 250 g dzērveņu
  • 3 -4 ēd .k. medus
  • 2 tējk . kanēļa

Pagatavošana

10 min.
  1. Ķirbi nomizo,sarīvē uz rupjās sakņu rīves.
  2. Dzērvenes saspaida vai izmaļ caur gaļas mašīnu.
  3. Ķirbi un dzērvenes sajauc ar svaigu vai izkausētu medu.Pārkaisa kanēli.
  4. Ja nav dzērvenes,var pārliet jebkuru citu izteikti smaržīgu,garšīgu sulu (piem.ķiršu, tikko spiestu apelsīnu vai citu sulu,bet ne no pakām !)
  5. Ēdams tāpat kā našķis,zālēm ,vai arī pie gaļas ēdieniem.

Komentāri

Uldis 2009. gada 28. septembris 12:24
un cik ilgi tāds glabājams? Paldies!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi