-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Cepta zivs fileja
Es vienmēr pirku zivi (heks, putasu) ar asakām (iznāk lētāk), mājās ar nazi izņēmu tās (asakas izmanto zupai,mazliet vārīt,tad caur sietu).
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
2 zivs filejas (baltās)
-
2 olas
-
2 ēd. k. miltu
-
1 daiviņa/s ķiploka
-
Sāls pēc garšas
-
Pipari pēc garšas
-
Skābais krējums
-
Dilles
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
20 min.
-
Olsa sakuļ ar sāli, pipariem un spiesto ķiploku.
-
Zivs fileju apviļā miltos, tad sakultā olā.
-
Cep sakarsētā pannā ar eļļu, līdz gatava.
Pasniedz ar skābu krējumu un svaigām dillēm. Garšai un skaistumam var piedāvāt citronu.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs