Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepta zivs fileja

Cepta zivs fileja

FOTO: Depositphotos.com

Es vienmēr pirku zivi (heks, putasu) ar asakām (iznāk lētāk), mājās ar nazi izņēmu tās (asakas izmanto zupai,mazliet vārīt,tad caur sietu).
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 zivs filejas (baltās)
  • 2 olas
  • 2 ēd. k. miltu
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
  • Skābais krējums
  • Dilles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Olsa sakuļ ar sāli, pipariem un spiesto ķiploku.
  2. Zivs fileju apviļā miltos, tad sakultā olā.
  3. Cep sakarsētā pannā ar eļļu, līdz gatava.
    Pasniedz ar skābu krējumu un svaigām dillēm. Garšai un skaistumam var piedāvāt citronu.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Melleņu burciņas

Melleņu burciņas

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas