Fondī alus mērce

Sastāvdaļas

  • 1 ēd.karote sviests
  • 2 ēd.karotes ūdens
  • 1 vidēji liels puravs
  • 2 -3 selerijas kāti
  • 300 gr gaišais alus
  • Sāls, pipari pēc garšas
  • Milti iebiezināšanai
  • 250 -350 gr siers

Pagatavošana

1 min.
  1. Pannā izkausē sviestu, uzmanīgi pievieno ūdeni. vienu sagrieztu vidēji lielu puravu un selerijas kātus. Pievieno sāli, piparus pēc garšas. Pasautē un pielej gaišo alu. Pannai uzliek vāku un uz mazas liesmas karsē aptuveni 10-15 minūtes līdz dārzeņi ir gatavi. Iebiezina ar miltiem. Kad mērce sabiezē to pārlej fondī traukā, pakāpeniski vārot liek klāt sarīvētu sieru, līdz tas izkūst.
  2. Mērce labi garšos ar baltmaizi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi