Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Trauslie siera cepumi

Trauslie siera cepumi

FOTO: No privātā arhīva

Kolekcijas: Fotoreceptes
Gardi un trausli siera cepumiņi, kas paši kūst mutē.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 700 g cepumu
  • 300 g "Holandes" siers
  • 300 g sviesta
  • 1 tējk. "Vegeta"
  • 1 tējk. ķimenes vai sarkanās paprika
  • 1 ēd. k. ūdens
  • 1 olas dzeltenums
  • 400 g milti (+ 100 g)
  • 1 ola
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sviestu saputo, tad tam pievieno ūdeni, olas dzeltenumu un, ja vēlas, ķimenes vai maltu sarkano papriku. Saputotam sviestam pievieno miltus un smalki sarīvētu sieru,
    Sviestu saputo, tad tam pievieno ūdeni, olas dzeltenumu un,...

    FOTO: Publicitātes

  2. Mīklu ātri samīca un noliek aukstumā uz 2 stundām uzbriest.
    Mīklu ātri samīca un noliek aukstumā uz 2 stundām uzbriest.

    FOTO: Publicitātes

  3. Tad siera mīklu sadala lodītēs ~ 50 g svarā, no katras izveltnē aukliņu, ko saloka kliņģerītī.
    Tad siera mīklu sadala lodītēs ~ 50 g svarā, no katras izvel...

    FOTO: No privātā arhīva

  4. Kliņģerīšus pārsmērē ar olu un cep cepeškrāsnī pie 1600-1800 C līdz gaiši dzeltenbrūnai krāsai. Siera kliņģerīši labi garšo pie tējas, kafijas, buljona.
    Kliņģerīšus pārsmērē ar olu un cep cepeškrāsnī pie 1600-1800...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas