Melnā lēdija

Sastāvdaļas

  • 1 ola
  • 1 gl. miltu
  • 1 gl. skābā krējuma vai kefīra
  • 1 tējk. sodas
  • 1 gl. cukura
  • 2 ēd. k. kakao

Pagatavošana

45 min.
  1. Olu, krējumu (kefīru), 1/2 gl. cukura samaisa ar kakao un pievieno masai. Iesijā miltus, pieber soda. Lej ietaukotā apaļā kēksa veidnē.
  2. Cep vidēji karstā plītī aptuveni 20-30 min.
  3. Lai pārbaudītu, vai gatavs, iedur kociņu un izvelk, ja nav aplipis ar mīklu, tad var slēgt plīti ārā.
  4. Mīkla paredzēta salīdzinoši mazam kēksam, var taisīt dubulto porciju. Kēksu dekorē ar kausētu šokolādi; var uzbērt kokosskaidiņas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi