Skip to footer
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

Melnā lēdija

Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
45 min
1. Olu, krējumu (kefīru), 1/2 gl. cukura samaisa ar kakao un pievieno masai. Iesijā miltus, pieber soda. Lej ietaukotā apaļā kēksa veidnē.
2. Cep vidēji karstā plītī aptuveni 20-30 min.
3. Lai pārbaudītu, vai gatavs, iedur kociņu un izvelk, ja nav aplipis ar mīklu, tad var slēgt plīti ārā.
4. Mīkla paredzēta salīdzinoši mazam kēksam, var taisīt dubulto porciju. Kēksu dekorē ar kausētu šokolādi; var uzbērt kokosskaidiņas.
Komentāri
Receptes.lv iesaka
TVNET lasītākais saturs
Uz augšu