1. Gaļu sagriež kubikos (lielums pēc gaumes, bet īpaši lieli nebūs labi) uz pannas apcep (nevis izcep) ar pipariem un sāli.
2. Ieber katliņā.
3. Sīpolus un ķiplokus sīki sagriež - apcep (zeltaini brūnus), ber klāt gaļai.
4. Burkānus sarīvē skaidiņās un arī apcep (zem vāka), pievieno gaļai.
5. Pārlej ar ūdeni, pieber garšvielu maizījumu un sautē (sāli un piparus vēl pievieno pēc garšas), kamēr gaļa mīksta un ūdens gandrīz izvārījies (apmēram stunda).
6. Pa to laiku izvāra rīsus, pievienojot sāli (gaumes lieta, bet nebūtu vēlams pārāk mīkstus), noskalo (aukstā ūdenī), notecina.
7. Kad viss gatavs kārtīgi sajauc rīsus ar sautējumu (ar visu atlikušo šķidrumu). Pasniedz siltu.