Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
21
Jaunākie Vecākie
Profila foto
Inta Jankovica
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nav labs,risi par daudz,negarshigs sanaca.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dāvis .
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
@Eva - tu neesi īstu plovu ēdusi un droši ka arī ne biryani.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aigars Bergs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
viss ok, bet!!! īstajam plovam klāt ir čilli, paprika un mājas tomāti!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Maija Strode
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vislabākais un vienkāršāk pagatavojamais plovs iznāk Multivarkas katlā: visu saber iekšā pēc atb. aparāta recepšu grāmatiņas , saspiež podziņas un pēc stundas gatavs. Ja var atļauties - tad ar jēra gaļu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Eva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
man arii plovs neliekas plovs bez tomaatu meerces!bet visa visumaa mums jaunai paaudzei sitaa viglaak zinam miilie ka taa nav 100 procnti patiesa recepte ka gatavot plovu bet pameginiet ir labi ari sitaa!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Un īstam plovam kečupu neliek klāt...
Rīsus arī nevāra atsevišķi.. vardarīt visu tāpat kā šajā receptē, bet beigās nosklaotus (nevārītus) rīsus uzber pa virsu gaļai un burkāniem, aplej ar ūdeni tā lai ūdens visu nosedz un tad liek cepeškrāsnī lai rīsi piebriest. Tad visu samaisa un plovs gatavs.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Rīsus vajag kārtīgi noskalot pirms vārīšnas, tad nesalips.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
marina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
vai nav labaak izmantot tomaatu merci nekaa kecupu?domaju tad sanak garsiigaak.par taam roziineem un pluumeem pirmo reizi dzirdu bet esmu ar mieru pameginaat.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Marčiks
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
vel žāvētas tumšās plūmes pielieku tad ir oki:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
vita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
plovs ljoti labs...nav arī liela māksla uztaisīt.
P.s rīsi jāskalo ar aukstu ūdeni,lai nebūtu salipuši:Dun auksti nemaz nesanāk.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
p
peteris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
labs
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Edmunds
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pieci par to kad googlē uzrakstiju plovs un parādījās šī mājaslapa un plovu arī uztaisiju, nu vismas pēc skata kautkas līdzīgs sanāca, domāju priekš pirmās reize Man sanāca labi! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aivars Brandals
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
{Pirmo reizi gatavoju plovu jo biju spiests ar savu dzivi anglija un badu :D:D:D
Prieks pirmas receptes bija protams afigenaa tikai pievienoju labi daudz kecupa
Pareja zinja recepte laba :P
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
F
Freds
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
I laps! Drusku ķausīgs, bet sanāca garšīgs. Gaļa jau izrādās bija samērā labi apcepusies. Ar marinētu gurķīti iet labi kopā. Visiem labu apetīti!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
F
Fredis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es drusku sajaucu - apcepto gaļu uzreiz samaisīju ar rīsiem(ko iepriekš biju uzvārījis vistas buljonā) un rozīnēm, tad apcepu sīpolus un burkānus un visu piegāzu katliņā pie rīsiem. Nezin, kas tur būs sanācis.
P.S
Kā garšvielas izmantoju sāli, melnos piparus un Anniņu bez sāls.
Rozīnes nežēloju.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
d
drtraktor
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man sanāca ļoti garšīgi, paldies par recepti!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
edīte
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man nav skaidrs, kāpēc rīsi jāskalo. Tad jau sanāk ēst aukstu ēdienu... Nekad neesmu skalojusi un netaisos to darīt.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Voldis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Īsts plovs gan nemēdz būt ar cūkas gaļu, un rīsi gan jāsautē kopā ar visu pārējo, lai arī tie pieņem visas garšas.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
ineta kokorevica
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Aatri, garsiigi tiem kuriem nav laika, bet istais plovs garsigs ir ....
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Valērijs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vispār kečups neder tā ir ķīmija jo tu daudz E vielas ,tad labāk tomātu pastu ,bet plovam jābūt treknam ka tauki tek par pirkstiem ,bet mūsu plovs saucamais tur taukvielas tikpatkā nav viena putra .
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ja pievieno kariju vai tirgū nopērkamo uzbeku plovam paredzēto garšvielu maisījumu, tad būtu daudz labāk!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes