Bezē

Bezē
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 8 olu baltumi
  • 460 g cukura
  • 2 šķipsna/s vaniļas cukura

Pagatavošana

30 min.
  1. Olu baltumus saputo ar vaniļas cukuru stingrās putās, pakāpeniski pievienojot pusi cukura.
  2. Pārējo cukuru iemaisa ar karotes palīdzību. Cukuram kārtīgi jāizkūst!
  3. Uz plātnes, kura pārklāta ar papīru, ar dekorēšanas uzgali veido cepumiņus.
  4. Cep 200 grādu temperatūrā, kamēr kļūst cieti.

    Lai labi garšo!
     Cep 200 grādu temperatūrā, kamēr kļūst cieti.

Lai labi g...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi