Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Karpa tumšajā alū

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 karpa
  • 3 burkāni
  • 3 pētersīļi
  • 2 sīpoli
  • 1 mazāka selerija
  • 10 pipargraudi
  • 5 krustnagliņas
  • 0.5 l tumšā alus
  • 5 karotes sviesta
  • Pēc vajadzības rupjmaizes garozas
  • Citrons
  • Glāzīte karpas asiņu ar etiķi
  • Mārrutki
  • Cukurs
  • Glāze sarkanā vīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Notīrītus dārzeņus un garšvielas liekam apmēram pusstundu vārīties. Tad pielejam alu, ieliekam karpu, sviestu, ripiņās sagrieztu citronu, etiķi ar asinīm un vārām apmēram 15 minūtes. Pa to laiku sarīvējam maizi. Novārīto karpu ieliekam tīrā traukā. Buljonā ieliekam sagatavoto maizi un ļaujam tai savārīties. Karpai pievienojam sarīvētus mārrutkus, pārlejam ar vīnu, pēc garšas pasaldinām, apsālām un mērci uzkāšam cauri smalkai kāstuvei uz karpas porcijām. Zem vāka noliekam siltumā nostāvēties.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kartupeļu  sacepums - kuģelis

Kartupeļu sacepums - kuģelis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas