Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
15
Jaunākie Vecākie
m
mājsaimniece
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tu esi traks ...... uz puslitru 2 ēdamkarotes sāls????????
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
r
rasma
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
1 l ūdens
2 ēd.k. strīķētas sukurs
1 ēd.k.ar kaudzi sāls
1 ēd k. esence
pipari lauru lapa 1 krust nagla
uzvāra marinādi ,liek iekšā novārītas sēnes , esenci pielej beigās
,burkās iekšā un aizvāko.Baravikas lieku notīrītas un marinādē ,bez iepriekšējas novārīšanas
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Astride
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mans teetis veel lika klaat kaneelja mizinju un dilles /vai zaljo dilljlu kaatus/. Garshiigaakas un aromaatiskaakas seenes neesmu eedusi!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ingrīda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Recepte ir ļoti laba, domāta uz 1kg. sēņu, vēl es marinādē ielieku ripiņās sagrieztu sīpolu, bet krutnagliņas daudz nevar likt. Tagad gatavoju sēnes tikai pēc šīs receptes. Lieku arī tādas pašas zelejā.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
ilona lielmane
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nevajag jau sauju krustnagliņu...Uz 0,5l burciņu pilnīgi pietiek ar 2 krustnagliņām.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
ilona lielmane
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es uz 1l ūdens lieku 2ēd sāls.Pēc šīs receptes tiešām sanāk dikti sālīti...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Līga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Uz kādu daudzumu ir tās sastāvdaļas? Vai receptes autore ir mēģinājusi garšot savu marinādi?! man pieliekot sāli pēc rakstītā sanāca kakla skalojamais sālsūdens... Uz 2 l ūdens sanāk pēc šīs receptes 8 ēdamkarotes sāls.... kaut kas nav kārtībā ar proporcijām vai arī es neprotu lasīt :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
marta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Krustnagliņas gan sit pušu pašu sēņu garšu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
N
Nellija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es daru tā,viena karote esences = 7 karotes 9% etiķis
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
marusja
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ja nav esences? cik karotes 9% etiķis?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
inga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Lieku vārīties sēnes ,noputoju ,pavāru 15 min, tam pašam ūdenim ,kurā vāras sēnes pēc garšas lieku sāli ,cukuru ,etiķi ,melno piparu,vēl pavāru min 5 ,tad karstu leju izkarsētās burkās un vākus ciet .Tā lieku baravikas un bērzlapes. Viņas ir aromātiskākas kā būtu vārītas un tad marinētas .
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Gunta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es arī novārītas sēnes pavāru 15min dotajā marinēdē un lieku izkarsētās burciņās, kurās ielieku dažas krustnagliņas. Aizvākoju un uzglabāju pagrabā. Uzglabājas ļoti labi, līdz jaunajai ražai un ilgāk. Vienkārši un labi!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ilona Lielmane
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nevienu gadu neesmu sēnes karsējusi un ļoti labi glabājas. No gršvielām lieku klāt arī krustnagliņas-ļoti laba garša!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
ina fominova
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Varu ieteikt daudz venkaarsaaku variantu. No visaam augstaakmineetajaam sastaavdaljaam sajauc aukstu marinaadi, liek tajaa novaariitaas seenes, uzvaara, pavaara minuutes 5-10, pilda burkaas, aizvaako vai nu ar aizvalceejamajiem vai aizskruuveejamajiem vaacinjiem, apgaazh, sasedz un ljauj atdzist. Atkriit pasterizeeshana, glabaajas ideaali.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
j
janis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
jautaajums sekojosh - var likt arii skruuveejamaas burkaas ar metaala vaakiem, nemaz nevalceejot ciet?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konservējumi

Jaunākās receptes