Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Marinētas sēnes ziemai

Marinētas sēnes ziemai

FOTO: Depositphotos.com

Bekas marinēju atsevišķi, vārāmās sēnes atsevišķi.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Sēnes (bekas, bērzlapes u.c.)
  • Marināde:
  • 5 l ūdens
  • 2 tējk. cukura
  • 2 ēd. k. rupjā vārāmā sāls
  • 1 ēd. k. etiķa esences
  • Pipari (melnie un smaržīgie)
  • Lauru lapa
  • Ķiploks
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Novāra sēnes. Liek aukstā ūdenī.
  2. Gatavo marinādi: uzvāra ūdeni, pieliek sāli, cukuru. Mazliet pavāra, pārtrauc vārīšanu, pielej etiķa esenci.
  3. Notecina sēnes, pilda burkās. Katrā burkā ieliek ķiploka gabaliņu, lauru lapu, uzlej marinādi. Ja vēlas var pievienot arī dilles, pētersīlļa sakni.
  4. Sagatavotās burkas karsē temperatūrā 90 - 95 grādi, 0,5 litru burkas 25 minūtes. Burkas aizvalcē, uzglabā vēsā vietā.

    Labu apetīti!
    Sagatavotās burkas karsē temperatūrā 90 - 95 grādi, 0,5 litr...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pasta ar malto gaļu un lečo

Pasta ar malto gaļu un lečo

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas