Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļas - pupiņu sautējums

2005. gada 26. jūnijs
Foto: Evita Zābere
Pagatavošana
90 min
1. Sagriež cūkgaļas fileju gabaliņos. Uzkarsē pannā eļļu. Uz lielas uguns apbrūnina gaļu, kamēr gaļa apcepās, sagriež burkānus, sīpolus un sasmalcina ķiploku.
2. Kad gaļa apbrūnināta pievieno sagrieztos burkānus, sīpolus un ķiplokus. Visu turpina cept.
3. Kad viss šķidrums izsutis, tad nogriež mazāku uguni, pielej ½ l karsta ūdens, pievieno piparus, sāli un kariju (beramo un/vai gatavo karija mērci), un turpina sautēt.
4. Pievieno krējumu, sautē uz lēnas uguns, kamēr gaļa kļūst mīksta. Ja vajadzīgs, ik pa laikam pievieno drusciņ eļļas un ūdens.
5. Kad gaļa kļuvusi mīksta, pievieno pupiņas un sautē vēl 10min.
6. Var pasniegt kopā ar rīsiem vai makaroniem.
7. Labu apetīti!
Uz augšu