Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļas - pupiņu sautējums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg cūkgaļas filejas
  • 400 g konservētu balto pupiņu
  • 3 vidēji burkāni
  • 250 g skāba krējuma
  • ½ sīpols
  • 1 daiviņa ķiploka
  • Maltie pipari, karija, sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Sagriež cūkgaļas fileju gabaliņos. Uzkarsē pannā eļļu. Uz lielas uguns apbrūnina gaļu, kamēr gaļa apcepās, sagriež burkānus, sīpolus un sasmalcina ķiploku.
  2. Kad gaļa apbrūnināta pievieno sagrieztos burkānus, sīpolus un ķiplokus. Visu turpina cept.
  3. Kad viss šķidrums izsutis, tad nogriež mazāku uguni, pielej ½ l karsta ūdens, pievieno piparus, sāli un kariju (beramo un/vai gatavo karija mērci), un turpina sautēt.
  4. Pievieno krējumu, sautē uz lēnas uguns, kamēr gaļa kļūst mīksta. Ja vajadzīgs, ik pa laikam pievieno drusciņ eļļas un ūdens.
  5. Kad gaļa kļuvusi mīksta, pievieno pupiņas un sautē vēl 10min.
  6. Var pasniegt kopā ar rīsiem vai makaroniem.
  7. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas