Skip to footer
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Salāti

Kāposta salāti ar burkāniem un zirnīšiem

Foto: Shutterstock.com
Gardi svaigie salāti.
Ja patīk, ka kāposts ir mīkstākas tekstūras, to paspaida nedaudz ar stampiņu vai rokām.
Ar sāli, cukuru un etiķi centies noķert to garšu balansu, kas tavām garšas kārpiņām liekas vislabākais.
Pagatavošana
15 min
1. Kāpostu sagriež smalkās strēmelītēs.
2. Pierīvē klāt nomizotu burkānu
3. Sasmalcina pētersīļus un pievieno dārzeņiem.
4. Pielej mazliet eļļu, etiķi vai citrona sulu, pieber sāli un cukuru. Visu samaisa.
5. Tad pieber zirnīšus, atkal samaisa un nogaršo, pēc nepieciešamības papildina ar etiķi, sāli vai cukuru, atkarībā no tā, kuru vēlas kā dominējošo garšu.

Lai labi garšo!
Foto: Shutterstock.com
Komentāri
Uz augšu