Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Salāti

"Siļķe kažokā" ar ceptām bietēm

Foto: Uldis Grīnbergs
"Biju solījis izmēģināt jaunu variantu. Vārdu sakot siļķi kažokā ar ceptām bietēm," tā receptes un foto autors Uldis Grīnbergs.
Pagatavošana
50 min
1. Nevārītas, svaigas bietes sagriež plānos salmiņos un liek cepties pannā bez jebkādām taukvielām un ūdens.
Foto: Uldis Grīnbergs
2. Svarīgi bietes griezt nevis rīvēt! Liesmu nogriežam pavisam mazu un pa reizēm apmaisām. Process aizņems kādas 30 min.
Foto: Uldis Grīnbergs
3. Kad bietes izceptas, beigās pārslaka nedaudz citrona sulu vai rīsu etiķi. Visu atdzesēju un varu kārtot salātus.
Vārīti kartupeļi un burkāni, ari vārītas olas.
Foto: Uldis Grīnbergs
4. Siļķe un sīpoli.
Foto: Uldis Grīnbergs
5. Visu liek kārtās: kartupeļi, burkāni, siļķe ar sīpoliem, bietes un noslēgumā olas. Starp kārtām – skābais krējums un majonēze.
Foto: Uldis Grīnbergs
6. Lai labi garšo!
Foto: Uldis Grīnbergs
7. Daudz garšīgāka, košākā krāsā.
Foto: Uldis Grīnbergs
Uz augšu