Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Salāti

Ceļmalas salāti ar ķiploku grauzdiņiem un sieru

Foto: Pauls Zvirbulis/TVNET GRUPA
Skaties, kā multimāksliniekam Kašeram šefpavāra Žaņa Raivo Behmaņa virsvadībā veicās virtuvē, gatavojot šo meistarstiķi TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbība ar "Bonduelle".
Foto: Pauls Zvirbulis/TVNET GRUPA.
Pagatavošana
20 min
1. Olas noloba, sagriež gabaliņos. Tomātus sagriež gabaliņos. Sieru sarīvē. Kukurūzai nolej šķidrumu. Ķiplokus nomizo, sarīvē.
2. Maizi sagriež kubiņos, ber uz plāts, izlīdzina, pārkaisa ar sāli un timiānu, pārslaka ar eļļu. Cep krāsnī 10-15 min 180c grādu temperatūrā.
3. Gatavo sinepju majonēzi.. Olu dzeltenumus liek bļodā, pievieno citrona sulu, sinepes un, ejot klāt smalkā strūkliņā eļļu, puto. Pievieno sāli un cukuru, iekuļ.
4. Bļodā kārto tomātus, sieru, olas, kukurūzu, rīvētus ķiplokus un pārlej sinepju majonēzi. Majonēzei pa virsu uzber grauzdiņus.
Foto: Pauls Zvirbulis/TVNET GRUPA
5. Labu apetīti!
Foto: Pauls Zvirbulis/TVNET GRUPA
Uz augšu