Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

Svētku rosols

Foto: "Ēdam mājās"
"Svētki nosvinēti - lai dzīvo svētki un svētku rosols - nemainīgā pēcsvētku sastāvdaļa," tā receptes autore Kristīne.
Pagatavošanas laiks norādīts, pieņemot, ka kartupeļi un olas iepriekš novārītas.
Recepti iesaka "Instagram" recepšu bloga "Ēdam mājās" autore Kristīne Reihmane.
Pagatavošana
30 min
1. Visas griežamās sastāvdaļas sagriež nelielos gabaliņos.
2. Samaisa ar majonēzi, krējumu, pievieno sāli, piparus pēc garšas. Novieto ledusskapī savilkties.
3. Pirms pasniegšanas papildina ar garšvielām pēc vajadzības.

Lai labi garšo!
Foto: "Ēdam mājās"
Uz augšu