1. Pupiņas atbrīvo no šķidruma, noskalo. ~240 g pupiņu ir svars no vienas 400 g bundžas bez šķidruma. Ber bļodā.
2. Tomātus sagriež vidēja izmēra daiviņās, pievieno pupiņām.
3. Sieru (Holandes, Tilzītes, Maasdam – vai citu līdzīgu pēc patikas) sagriež neliela izmēra kubiņos, ber bļodā pie pārējām sastāvdaļām.
4. Sasmalcina pētersīļus. Ja tie neiet pie dūšas, var likt dilles, lociņus. Liek bļodā.
5. Visam pievieno grauzdiņus – baltmaizes vai rupjmaizes – pēc patikas, jo iederēsies abi.
6. Visu sajauc ar nelielu daudzumu majonēzes (var daļu aizstāt ar skābo krējumu vai bezpiedevu jogurtu) un pēc garšas papildina ar sāli.
Lai labi garšo!

Foto: Shutterstock.com