1. Vistas fileju sagriež vidēja vai neliela izmēra gabaliņos, apkaisa ar garšvielām, samaisa ar ēdamkaroti majonēzes un tomātu mērces. Noliek vēsumā nedaudz savilkties (20-30 minūtes).
2. Kartupeļus un burkānu nomizo, sagriež nelielos gabaliņos, ķirštomātus - uz pusēm.
3. Katliņā uzkarsē nedaudz eļļas, liek iekšā sagrieztos kartupeļus, burkānu un zirnīšu, visu apcep uz vidējas uguns aptuveni 5 minūtes, regulāri apmaisot. Tad pievieno tomātiņus, visu pasautē vēl 3-4 minūtes. Pēc tam pārlej ar ~350 ml uzvārīta ūdens un turpina vārīt uz vidējas uguns.
4. Pannā uzkarsē eļļu, apcep vistas fileju (3-4 minūtes no katras puses). Tad to liek katliņā, pievieno saldo krējumu, visu samaisa, turpina vārīt vēl 10-15 minūtes, vai, līdz dārzeņi mīksti. Beigās pievieno kukurūzu, garšvielas pēc garšas. Pirms pasniegšanas papildina ar svaigiem zaļumiem.
Labu apetīti!

Foto: Kristīne Reihmane