1. Tomātus sagriež šķēlēs, gurķus sagriež plānās ripiņās. Sīpolu sagriež plānos gredzenos. Atdala bazilika lapiņas. Mocarellu sagriež šķēlēs.

Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
2. Čabatu vispirms pārgriež uz pusēm, tad pārgriež gareniski uz pusēm. Maizes apkšējās daļas pārziež ar majonēzi, augšējās – ar franču sinepēm.

Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
3. Uz maizes apakšējām daļām liek tomātu šķēles, sīpolu ripiņas, rukolu, baziliku, prošuto, uz augšējām daļām – marinētu gurķu ripiņas, un mocarellas šķēles.

Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
4. Uzliek maizes augšējās daļas uz apakšējām, liek uz grila, saspiež un karsē pāris minūtes, līdz siers izkusis.

Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
5. Pirms pasniegšanas sagriež.
Veseli ēduši!

Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA