Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Uzkodas

Panīni karstmaizes ar prošuto šķinķi, mocarellu un rukolu

Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
Panīni maizītes vienlīdz labi garšo gan siltas, gan aukstas. Tās var baudīt gan kā uzkodu, gan kā pamatēdienu, pasniedzot ar salātiem. Skaties, kā basketbolistam Jānim Blūmam veicās virtuvē, gatavojot šo meistarstiķi TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbība ar "Betsafe sports".
Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA.
Pagatavošana
10 min
1. Tomātus sagriež šķēlēs, gurķus sagriež plānās ripiņās. Sīpolu sagriež plānos gredzenos. Atdala bazilika lapiņas. Mocarellu sagriež šķēlēs.
Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
2. Čabatu vispirms pārgriež uz pusēm, tad pārgriež gareniski uz pusēm. Maizes apkšējās daļas pārziež ar majonēzi, augšējās – ar franču sinepēm.
Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
3. Uz maizes apakšējām daļām liek tomātu šķēles, sīpolu ripiņas, rukolu, baziliku, prošuto, uz augšējām daļām – marinētu gurķu ripiņas, un mocarellas šķēles.
Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
4. Uzliek maizes augšējās daļas uz apakšējām, liek uz grila, saspiež un karsē pāris minūtes, līdz siers izkusis.
Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
5. Pirms pasniegšanas sagriež.

Veseli ēduši!
Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA
Uz augšu