Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Ceptas reņģes

Foto: Agris Pontags
Miltos ar sālīti panētas reņģes - pasakains našķis. Svaigumam - dažas lāses citrona sulas - izcili gardi.
Receptes autors: Agris Pontags
Pagatavošana
60 min
1. Reņģes iztīra, nogriež galvas, nomazgā.
Foto: Agris Pontags
2. Apvārta miltos ar sāli.
Foto: Agris Pontags
3. Rūpīgi samaisa, lai katra zivs vienmērīga noklāta ar miltiem.
Foto: Agris Pontags
4. Izkārto zivtiņas sakarsētā pannā ar taukvielām.
Foto: Agris Pontags
5. Ar šķīvja palīdzību apgriež uz otru pusi un cep līdz gatavas.
Foto: Agris Pontags
6. Citrona sulu pa virsu pēc garšas.

Lai labi garšo!
Foto: Agris Pontags
Uz augšu