Baltas krēma kupenas, kas ieskauj tajās maigi ieslīgušos konservētos ķiršus, kas pārlieti ar šokolādes mērci – jā, šis Švarcvaldes tortes “brālēns” ir īstais deserts Ziemassvētkiem vai Jaunajam gadam. Turklāt tas ir pagatavojams pavisam ātri un vienkārši, tādēļ izdosies ikvienam. Padoms: Sastāvdaļas var dubultot un gatavot kārtojumu vienā lielā deserta traukā.
Skaties, kā dziedātājam Uģim Rozem veicās virtuvē, gatavojot Švarcvaldes kārtojumu
TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbība ar "Franke", "Santa Maria" un "Stockmann".
Foto: Elizabete Ronija Dreimane/TVNET.
TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbība ar "Franke", "Santa Maria" un "Stockmann".
Foto: Elizabete Ronija Dreimane/TVNET.