Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Deserti

Ātrais Švarcvaldes kārtojums ar šokolādi un krēmsieru

Foto: Publicitātes
Baltas krēma kupenas, kas ieskauj tajās maigi ieslīgušos konservētos ķiršus, kas pārlieti ar šokolādes mērci – jā, šis Švarcvaldes tortes “brālēns” ir īstais deserts Ziemassvētkiem vai Jaunajam gadam. Turklāt tas ir pagatavojams pavisam ātri un vienkārši, tādēļ izdosies ikvienam. Padoms: Sastāvdaļas var dubultot un gatavot kārtojumu vienā lielā deserta traukā.
Skaties, kā dziedātājam Uģim Rozem veicās virtuvē, gatavojot Švarcvaldes kārtojumu
TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".

Recepte tapusi sadarbība ar "Franke", "Santa Maria" un "Stockmann".
Foto: Elizabete Ronija Dreimane/TVNET.
Pagatavošana
15 min
1. Šokolādi sarīvē uz rupjās rīves. Atsevišķā bļodiņā sadrupina šokolādes cepumus.
Foto: Publicitātes
2. Krēmsieru samaisa ar bezpiedevu jogurtu, brūno cukuru un kanēli. Jāraugās, lai rezultātā krēma masa būtu bieza krējuma konsistencē.
Foto: Publicitātes
3. Deserta trauciņos, glāzēs vai stikla burciņās kārtām liek sadrupinātos cepumus, ķiršus, šokolādes mērci un krēmu, atkārtojot kārtas, līdz trauki ir piepildīti.
Foto: Publicitātes
4. Noslēgumā visu pārkaisa ar sarīvēto šokolādi, dekorē ar kokteiļķiršiem. Labu apetīti!
Foto: Publicitātes