Laima - krekeru kūka

2022. gada 2. novembris
Foto: Publicitātes
Laima vietā var izmantot gan apelsīnu, gan citronu. Izmantota ovāla forma ar izmēru 28 cm.
Recepte no gaidāmās Roja Puķes pavārgrāmatas "Piparēdiens 2. #pavienkāršo" . Šī pavārgrāmata ir domāta tiem, kas nevēlas pavadīt virtuvē pārāk daudz laika. Viņa koncepcija ir vienkārša: ātri, ērti, garšīgi!
Pagatavošana
10 min
1. Saldo krējumu uzputo ar kondensēto pienu. Pievieno svaigi spiestu laima sulu un rīvētu laima miziņu. Vēlreiz puto aptuveni 1 minūti.
2. Dziļā traukā liek kārtu ar saldā krējuma masu. Tad pa virsu liek kārtu ar krekeriem, mazliet tos iespiežot. Tad atkal liek kārtu ar saldā krējuma masu un vēlreiz liek kārtu ar cepumiem. Un tā turpina, līdz beidzas cepumi un saldā krējuma masa. Man kopā sanāk septiņi cepumu slāņi.
3. Trauku apsedz ar vāku vai pārtikas plēvi un liek ledusskapī vismaz uz divām stundām. Vai arī uz visu nakti.
4. Pasniedzot pārkaisa ar rīvētu laima miziņu.
Foto: Publicitātes
5. Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu