1. Avokado pārgriež uz pusēm, apkaisa ar sāli. Tomātiņus noskalo, pārgriež uz pusēm sasprauž iekšā sasmalcinātus ķiploku gabaliņus, pārlej ar “Rūdolfs” dārzeņu krēmu. Sparģeļu kātus nomizo, iesmērē ar “Rūdolfs” dārzeņu krēmu. Visus dārzeņus atstāj marinēties apmēram 10 minūtes.

Foto: Publicitātes
2. Uz šķīvja izkārto rukolu, noskalo mellenes. Dārzeņus liek uz grila uz pāris minūtēm.

Foto: Publicitātes
3. Čabatu sagriež plānās šķēlītēs un viegli apgrilē no abām pusēm.

Foto: Publicitātes
4. Uz šķīvja blakus rukolai liek grilētos dārzeņus. Pasniedz ar grilētu čabatu, “Rūdolfs” humosu un vairāku veidu dārzeņu krēmiem.
Labu apetīti!

Foto: Publicitātes