Skaties, kā fitnesa un uztura trenerei Madarai Meierei veicās pie grila, gatavojot grilētu sparģeļu un avokado salātus ar mellenēm un čabatu TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbība ar "Rūdolfs"
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
“Rūdolfs” dārzeņu krēmi
“Rūdolfs” humoss ar tomātiem un kūpinātu sāli
1saujarukolas
2avokado, nogatavojušies
250kgķirštomātu
5sparģeļi
1saujamellenes
2ķiploka daiviņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
30 min.
Avokado pārgriež uz pusēm, apkaisa ar sāli. Tomātiņus noskalo, pārgriež uz pusēm sasprauž iekšā sasmalcinātus ķiploku gabaliņus, pārlej ar “Rūdolfs” dārzeņu krēmu. Sparģeļu kātus nomizo, iesmērē ar “Rūdolfs” dārzeņu krēmu. Visus dārzeņus atstāj marinēties apmēram 10 minūtes.
FOTO: Publicitātes
Uz šķīvja izkārto rukolu, noskalo mellenes. Dārzeņus liek uz grila uz pāris minūtēm.
FOTO: Publicitātes
Čabatu sagriež plānās šķēlītēs un viegli apgrilē no abām pusēm.
FOTO: Publicitātes
Uz šķīvja blakus rukolai liek grilētos dārzeņus. Pasniedz ar grilētu čabatu, “Rūdolfs” humosu un vairāku veidu dārzeņu krēmiem.