Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Salāti

Grilētu sparģeļu un avokado salāti ar mellenēm

Foto: Publicitātes
Skaties, kā fitnesa un uztura trenerei Madarai Meierei veicās pie grila, gatavojot grilētu sparģeļu un avokado salātus ar mellenēm un čabatu TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbība ar "Rūdolfs"
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Pagatavošana
30 min
1. Avokado pārgriež uz pusēm, apkaisa ar sāli. Tomātiņus noskalo, pārgriež uz pusēm sasprauž iekšā sasmalcinātus ķiploku gabaliņus, pārlej ar “Rūdolfs” dārzeņu krēmu. Sparģeļu kātus nomizo, iesmērē ar “Rūdolfs” dārzeņu krēmu. Visus dārzeņus atstāj marinēties apmēram 10 minūtes.
Foto: Publicitātes
2. Uz šķīvja izkārto rukolu, noskalo mellenes. Dārzeņus liek uz grila uz pāris minūtēm.
Foto: Publicitātes
3. Čabatu sagriež plānās šķēlītēs un viegli apgrilē no abām pusēm.
Foto: Publicitātes
4. Uz šķīvja blakus rukolai liek grilētos dārzeņus. Pasniedz ar grilētu čabatu, “Rūdolfs” humosu un vairāku veidu dārzeņu krēmiem.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu