Saldā rabarberpica tiem, kam garšo daudz pildījuma un maz mīklas. Slinkākā un ātrākā plātsmaize, ko nav grūti gatavot kaut katru dienu. Vislabāk rabarberpicas garšo atdzisušas, bet to ir ļoti grūti sagaidīt. Visērtāk tās sadalīt ar picas nazi vai ar virtuves šķērēm. Rabarberpica ir arī veselīga, jo pildījuma lielākā daļa ir augļi un piena produkti. Tātad - vasarai un peldkostīmiem draudzīgs našķis.
Recepte un foto: Inese Šulca
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
2olas
2-4ēd. k.cukura
180gbiezpiena
300ggrieķu jogurts vai skābais krējums
3ēd. k.milti vai smalkais muslis (ar kaudzi)
3tortiljas
3rabarberu kāti
3banāni
Kanēlispēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
20 min.
Bļodā sajauc olas ar cukuru, piena produktiem un miltiem. Cukuru pievieno pēc garšas.
FOTO: Publicitātes
Pieliek klāt un iemaisa sagrieztus rabarberus un banānus. Es šoreiz pieliku arī zemenes, bet ļoti garšīga ir tieši banānu rabarberu kombinācija.
FOTO: Publicitātes
Uzsilda cepeškrāsni līdz 190 grādiem. Kārto pildījumu uz tortiljām.