Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Saldā rabarberpica uz ātru roku

Foto: Publicitātes
Saldā rabarberpica tiem, kam garšo daudz pildījuma un maz mīklas. Slinkākā un ātrākā plātsmaize, ko nav grūti gatavot kaut katru dienu. Vislabāk rabarberpicas garšo atdzisušas, bet to ir ļoti grūti sagaidīt. Visērtāk tās sadalīt ar picas nazi vai ar virtuves šķērēm. Rabarberpica ir arī veselīga, jo pildījuma lielākā daļa ir augļi un piena produkti. Tātad - vasarai un peldkostīmiem draudzīgs našķis.

Recepte un foto: Inese Šulca
Pagatavošana
20 min
1. Bļodā sajauc olas ar cukuru, piena produktiem un miltiem. Cukuru pievieno pēc garšas.
Foto: Publicitātes
2. Pieliek klāt un iemaisa sagrieztus rabarberus un banānus. Es šoreiz pieliku arī zemenes, bet ļoti garšīga ir tieši banānu rabarberu kombinācija.
Foto: Publicitātes
3. Uzsilda cepeškrāsni līdz 190 grādiem. Kārto pildījumu uz tortiljām.
Foto: Publicitātes
4. Cep 12-15 minūtes, kamēr augšiņa nedaudz apbrūnē.
Foto: Publicitātes
5. Var pārkaisīt ar kanēli. Gatavs!
Foto: Publicitātes
Uz augšu