Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Uzkodas

Baklažānu rullīši ar tomātiem un mocarellu

Foto: Publicitātes
Skaties, kā dziedātājai Katrīnai Gupalo veicās virtuvē, gatavojot baklažānu rullīšus ar tomātiem un mocarellu TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".

Recepte tapusi sadarbībā ar "Vegeta" un "Tramontina".
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Pagatavošana
40 min
1. Baklažānus gareniski sagriež plānās strēmelēs. Bļodiņā samaisa "Vegeta Natur" garšvielu ar olīveļļu. Pārziež ar maisījumu katru baklažāna šķēli no abām pusēm.
Foto: Publicitātes
2. Liek baklažāna šķēles uz uzkarsēta grila vai grilpannas, grilē 1-2 minūtes no katras puses.
Foto: Publicitātes
3. Katras baklažāna strēmeles sākumā liek mocarellas šķēli, uz tās bazilika lapiņu un tomāta daiviņu. Satin rullītī un nostiprina ar koka irbulīti.
Foto: Publicitātes
4. Liek sagatavotos rullīšus uz grila un apgrozot izkarsē pāris minūtes, līdz siers sāk kust.
Foto: Publicitātes
5. Pasniedz ar pesto, dekorē ar bazilika lapiņām.

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes