1. Baklažānus gareniski sagriež plānās strēmelēs. Bļodiņā samaisa "Vegeta Natur" garšvielu ar olīveļļu. Pārziež ar maisījumu katru baklažāna šķēli no abām pusēm.

Foto: Publicitātes
2. Liek baklažāna šķēles uz uzkarsēta grila vai grilpannas, grilē 1-2 minūtes no katras puses.

Foto: Publicitātes
3. Katras baklažāna strēmeles sākumā liek mocarellas šķēli, uz tās bazilika lapiņu un tomāta daiviņu. Satin rullītī un nostiprina ar koka irbulīti.

Foto: Publicitātes
4. Liek sagatavotos rullīšus uz grila un apgrozot izkarsē pāris minūtes, līdz siers sāk kust.

Foto: Publicitātes
5. Pasniedz ar pesto, dekorē ar bazilika lapiņām.
Lai labi garšo!

Foto: Publicitātes