Parasti šīs ukraiņu tradicionālās zupas gatavošana ir laikietilpīgs process, jo buljona vārīšana vien aizņem vismaz pāris stundas, bet, izmantojot buljona kubiņus, gardu un sātīgu boršču varēsi baudīt jau pēc nepilnas stundas. Gaļu šajā zupā aizstās dedzināta paprika, piešķirot borščam patīkamu kūpinājuma garšu.
Skaties, kā SuperBingo raidījuma vadītājai un vizuālā tēla stilistei Kristai Zvirgzdiņai veicās virtuvē, gatavojot šo ēdienu TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm". "Slavenības uz oglēm".
Skaties, kā SuperBingo raidījuma vadītājai un vizuālā tēla stilistei Kristai Zvirgzdiņai veicās virtuvē, gatavojot šo ēdienu TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm". "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbībā ar "Gallina Blanca".
Foto: Juris Lisovs/TVNET
Foto: Juris Lisovs/TVNET