Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Salāti

Kuskusa salāti ar grilētu vistu un tzatziki mērci

Foto: Publicitātes
Skaties, kā tiktokerei Elīzai Kupčai veicās pagatavot kuskusa salātus ar grilētu vistu un tzatziki mērci TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm". "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbībā ar "Alpro".
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Pagatavošana
30 min
1. Gatavo kuskusu. Ieber putraimus traukā, pievieno sadrupinātu buljona kubiņu un pārlej ar 200 ml verdoša ūdens. Kārtīgi samaisa un pārsedz ar vāku - kuskuss uzbriedīs aptuveni 5-10 minūtēs. Uzbriedinātajam kuskusam pievieno pārējas sastāvdaļas un apmaisa.
Foto: Receptes.lv
2. Pa to laiku gatavo vistas filejas. Tās saplacina, liekot lietā gaļas āmura plakano pusi, liek bļodā, pārslaka ar sojas mērci un apmaisa. Kad grils uzkarsis, liek filejas uz elektriskā grila, aizver grila vāku un grilē, līdz gaļa ir gatava.
Foto: Publicitātes
3. Pagatavo mērci, bļodiņā samaisot visas sastāvdaļas.
Foto: Publicitātes
4. Uz šķīvjiem liek kuskusa salātus, blakus grilēto vistas fileju un nelielā trauciņā – tzatziki mērci.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu