Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Marinētie sīpoli tūlītējai apēšanai

Marinētie sīpoli tūlītējai apēšanai

FOTO: Shutterstock.com

Sīpoli ir gaumes lieta, tomēr jāatzīst, ka marinēti iet pie sirds daudz vairāk cilvēku nekā svaigi. Nav obligāti nepieciešams vārīt marinādes un stundām ilgi gaidīt. Allaž var izmantot ātro pagatavošanas metodi un marinētus sīpolus celt galdā jau pēc dažām minūtēm.
Iesakām ļaut, lai vairāk dominē saldais ar skābo, sāli izmantojot mazāk.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 sarkanie sīpoli
  • 2 ēd. k. etiķa 9%
  • Sāls
  • Cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Sīpolus nomizo un sagriež sev tīkamos gabaliņos - ripiņās vai pusripiņās. Ber bļodā.
  2. Pielej etiķi un sākumā pievieno šķipsnu sāls un krietnu šķipsnu cukura.
  3. Bļodu noslēdz ar vāku vai uzliek šķīvi un spēcīgi krata 2 minūtes.
  4. Vāko noņem un pagaršo. Papildina ar sāli un/vai cukuru atkarībā no tā, kuru garšu vēlaties izcelt. Atkal sakrata. Pēc nepilnām 10 minūtēm gatavs!

    Lai labi garšo!
    Vāko noņem un pagaršo. Papildina ar sāli un/vai cukuru atkar...

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu tomātu biezzupa

Ceptu tomātu biezzupa

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 29. jūlijs 17:44 29.07 17:44
Knifi, lai mājās karbonāde garšotu tikpat labi kā ceļmalas krodziņā (5)
Iesaka šefpavārs Ingmārs Ladigs

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas