Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Hotdogi ar mednieku desiņām Madara Apses gaumē

Hotdogi ar mednieku desiņām Madara Apses gaumē

FOTO: Publicitātes

Tradicionāli hotdogus gatavo ar Frankfurtes desiņām. Aizstājot tās ar latviešu virtuvē iecienītajām karsti kūpinātajām mednieku desiņām, rezultāts būs vēl smeķīgāks.
Recepte tapusi sadarbībā ar "Spilva"
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Hotdogu maizītes
  • “Spilva” oriģinālais kečups vai grauzdētu sīpolu majonēze
  • Mednieku desiņas
  • “Spilva” uzkodu gurķi
  • Rukola
  • Marinēti sarkanie sīpoli
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Uz grila uzsilda maizītes, apcep desiņas.
    Uz grila uzsilda maizītes, apcep desiņas.

    FOTO: Publicitātes

  2. Maizītēs liek rukolu, uzkodu gurķus, marinētus sīpolus, tad mednieku desiņu, kurai uzspiež glītu kečupa vilnīti.
    Maizītēs liek rukolu, uzkodu gurķus, marinētus sīpolus, tad...

    FOTO: Publicitātes

  3. Ja vēlas, klasisko kečupu var aizstāt ar kečupu bez cukura vai ar grauzdētu sīpolu majonēzi.

    Veseli ēduši!
    Ja vēlas, klasisko kečupu var aizstāt ar kečupu bez cukura v...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 11. jūnijs 10:48 11.06 10:48
10 tipiskākās kļūdas, cepot šašliku (8)

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas