Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Hotdogi ar mednieku desiņām Madara Apses gaumē

Foto: Publicitātes
Tradicionāli hotdogus gatavo ar Frankfurtes desiņām. Aizstājot tās ar latviešu virtuvē iecienītajām karsti kūpinātajām mednieku desiņām, rezultāts būs vēl smeķīgāks.
Recepte tapusi sadarbībā ar "Spilva"
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Pagatavošana
20 min
1. Uz grila uzsilda maizītes, apcep desiņas.
Foto: Publicitātes
2. Maizītēs liek rukolu, uzkodu gurķus, marinētus sīpolus, tad mednieku desiņu, kurai uzspiež glītu kečupa vilnīti.
Foto: Publicitātes
3. Ja vēlas, klasisko kečupu var aizstāt ar kečupu bez cukura vai ar grauzdētu sīpolu majonēzi.

Veseli ēduši!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu