Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Uz grila ceptie tortilju trijstūri Māras Upmanes-Holšteines gaumē

Uz grila ceptie tortilju trijstūri Māras Upmanes-Holšteines gaumē

FOTO: Publicitātes

Jau iepriekš vēstījām, ka pasauli pārņēmis jauns trends – uz grila ceptas pikantās tortiljas jeb kesadiljas.
Skaties, kā Mārai Upmanei-Holšteinai veicās pagatavot šīs tortiljas TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbībā ar "Spilva"
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Tortiljas
  • Rīvēts siers
  • Adžika
  • Šķiņķis vai bekons
  • Spināti vai rukola
  • Marinēti gurķi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Tortiljas centrā veido iegriezumu aptuveni līdz vidum.
  2. Noziež tortilju ar mērci. Tie, kas grib mazāk pikantu rezultātu, sāļajām tortiljām adžikas vietā var izmantot kečupu vai tomātu mērci.
    Noziež tortilju ar mērci. Tie, kas grib mazāk pikantu rezult...

    FOTO: Publicitātes

  3. Uz tortiljas liek sarūpēto pildījumu.
    Veģetārajā variantā šķiņķi var aizstāt ar avokado vai apceptām sēnēm.
    Uz tortiljas liek sarūpēto pildījumu. 
Veģetārajā variantā...

    FOTO: Publicitātes

  4. Saloka tortiljas, liek uz saspiežamas grila restes un apgrilē no abām pusēm.
    Saloka tortiljas, liek uz saspiežamas grila restes un apgril...

    FOTO: Publicitātes

  5. Uzmanīgi izņem no restes, liek uz šķīvjiem un pasniedz.

    Labu apetīti!
    Uzmanīgi izņem no restes, liek uz šķīvjiem un pasniedz.

L...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tradicionālā aukstā zupa

Tradicionālā aukstā zupa

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas