Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Uzkodas

Uz grila ceptie tortilju trijstūri Māras Upmanes-Holšteines gaumē

Foto: Publicitātes
Jau iepriekš vēstījām, ka pasauli pārņēmis jauns trends – uz grila ceptas pikantās tortiljas jeb kesadiljas.
Skaties, kā Mārai Upmanei-Holšteinai veicās pagatavot šīs tortiljas TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbībā ar "Spilva"
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Pagatavošana
10 min
1. Tortiljas centrā veido iegriezumu aptuveni līdz vidum.
2. Noziež tortilju ar mērci. Tie, kas grib mazāk pikantu rezultātu, sāļajām tortiljām adžikas vietā var izmantot kečupu vai tomātu mērci.
Foto: Publicitātes
3. Uz tortiljas liek sarūpēto pildījumu.
Veģetārajā variantā šķiņķi var aizstāt ar avokado vai apceptām sēnēm.
Foto: Publicitātes
4. Saloka tortiljas, liek uz saspiežamas grila restes un apgrilē no abām pusēm.
Foto: Publicitātes
5. Uzmanīgi izņem no restes, liek uz šķīvjiem un pasniedz.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu