Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Brokastis

Saldie tortilju trijstūri Māras Upmanes-Holšteines gaumē

Foto: Publicitātes
Jau iepriekš vēstījām, ka pasauli pārņēmis jauns trends – uz grila ceptas pikantās tortiljas jeb kesadiljas.
Skaties, kā Mārai Upmanei-Holšteinai veicās pagatavot šīs tortiljas TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbībā ar "Spilva"
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Pagatavošana
10 min
1. Tortiljas centrā veido iegriezumu aptuveni līdz vidum.
2. Tortilju nosmērē ar mērci.
Foto: Receptes.lv
3. Uz katras tortiljas ceturtdaļas liek savu produktu.
Foto: Publicitātes
4. Saloka tortiljas, liek uz saspiežamas grila restes un apgrilē no abām pusēm.
Foto: Publicitātes
5. Uzmanīgi izņem no restes, liek uz šķīvjiem un pasniedz.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu