1. Virtuves kombainā (vai ar rokām trauciņā) sasmalcina cepumus, samaisa ar musli. Pārber bļodiņā. Ja nav mušļa, izmanto vairāk cepumus.
2. Pievieno masai riekstu sviestu un pienu, samīca viendabīgā masā un vienmērīgi izklāj kūkas formā.
3. Uzbriedina želatīnu.
4. Uz cepumu slāņa sagriež un izkārto banānus, apslaka ar citrona sulu.
5. Bļodā saputo krēmsieru ar saldinātāju, vaniļu un pienu. Var piespiest mazliet citrona sulas.
6. Ūdens peldē izkausē želatīnu un iemikserē siera masā.
7. Gatavo masu pārlej pār banānu kārtu, izlīdzina un liek ledusskapī sastingt.
8. Pēc stundas vai ilgāk, izkausē šokolādi, iemaisa tajā pienu uz maigi uzsmērē uz sastingušās kūkas.
Foto: Publicitātes
9. Rotā ar zemenēm, rīvētu šokolādi vai ļaujas improvizācijai.
! griež ar siltu nazi (sasilda zem silta ūdens strūklas), kūku vieglāk no formas būs izņemt, ja pirms griešanas to paturēsi mazliet istabas temperatūrā. ! ja nav cepumu, tos droši var aizstāt ar smalko musli