Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Kārtainie salāti

FOTO: Veronika Levša

Der gan svētku galdam, gan ikdienai!
Recepte un foto no bloga: Veronika love to cook
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 kartupeļi
  • 3 burkāni
  • 1 sarkanais sīpols
  • 8 marinēti gurķi
  • 1 ābols
  • 3 vārītas bietes
  • 5 olas
  • Majonēze
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

400 min.
  1. Sīpolu nomizo un sagriež sīkos gabaliņos, aplej ar karstu ūdeni. Patur minūti. Ūdeni nokāš un uzlej gurķu marinādi virsū, lai marinējas.
    Sīpolu nomizo un sagriež sīkos gabaliņos, aplej ar karstu ūd...

    FOTO: Veronika Levša

  2. Kartupeļus, burkānus, ābolu, bietes un 3 olas un 5 olu dzeltenums sarīvē uz rupjas rīves. 2 olu baltumus atstāj dekorēšanai.
  3. Gurķus smalki sagriežam.
    Gurķus smalki sagriežam.

    FOTO: Veronika Levša

  4. Gredzena izmērs 22 cm diametrā. Var no kūku formas ņemt, apakšu nevajag.
  5. Liek gredzenu uz šķīvja. Es viņu ar skoču piestiprināju, lai viņš man nemūk prom. Tad liek kārtas - kartupeļi - sāls - majonēze - sīpols - burkāni - sāls - majonēze - gurķi - olas - sāls - majonēze - āboli - majonēze - bietes - sāls.
  6. Liek ledusskapī uz dažām stundām.
    Liek ledusskapī uz dažām stundām.

    FOTO: Veronika Levša

  7. Pirms padošanas dekorē - apber malas ar rīvētu olu baltumiem.

    Lai labi garšo!
    Pirms padošanas dekorē  - apber malas ar rīvētu olu baltumie...

    FOTO: Veronika Levša

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas