Sīpolu nomizo un sagriež sīkos gabaliņos, aplej ar karstu ūdeni. Patur minūti. Ūdeni nokāš un uzlej gurķu marinādi virsū, lai marinējas.
FOTO: Veronika Levša
Kartupeļus, burkānus, ābolu, bietes un 3 olas un 5 olu dzeltenums sarīvē uz rupjas rīves. 2 olu baltumus atstāj dekorēšanai.
Gurķus smalki sagriežam.
FOTO: Veronika Levša
Gredzena izmērs 22 cm diametrā. Var no kūku formas ņemt, apakšu nevajag.
Liek gredzenu uz šķīvja. Es viņu ar skoču piestiprināju, lai viņš man nemūk prom. Tad liek kārtas - kartupeļi - sāls - majonēze - sīpols - burkāni - sāls - majonēze - gurķi - olas - sāls - majonēze - āboli - majonēze - bietes - sāls.
Liek ledusskapī uz dažām stundām.
FOTO: Veronika Levša
Pirms padošanas dekorē - apber malas ar rīvētu olu baltumiem.