Skip to footer
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums> Receptes> Zupas

Mana frikadeļu zupa

Foto: Liene
Pagatavošana
40 min
1. Sīpolu, papriku smalki sagriež un apcep uz pannas. Sagriež burkānus un kāpostu, liek katliņā ar karstu ūdeni vārīties (es uzvāru ūdeni tējkannā), pievieno iepriekš saceptos sīpolus un papriku. Pievieno buljona kubiņu (1 vai 2).
2. Kad visas sastāvdaļas ir pavārījušās apmēram 20 min- pievieno nomizotus, kubiņos sagrieztus kartupeļus.
3. Kamēr viss vārās, gatavo frikadeles. Maltajai gaļai pievieno olu, mazliet miltus, ja ir nepieciešams, garšvielas (sāli, piparus, vegetu u.c.), visu kārtīgi samīca.

Veido mazas frikadeles ar tējkaroti (tā man vieglāk) un liek pa vienai katliņā.
4. Vāra apmēram kādas 15 min līdz kartupeļi ir mīksti un frikadeles pacēlušās virs ūdens katliņā.
5. Pašās beigās pievienoju diļļu buntīti zupai pēc garšas.
Pasniedz ar skābo krējumu.
Komentāri
Receptes.lv iesaka
TVNET lasītākais saturs
Uz augšu