1. Saputo mīkstu sviestu ar cukuru līdz gaisīgs. Pievieno olu, abus ekstraktus un sajauc.
2. Kad viss kārtīgi samaisījies, pievieno miltus un sāli.
3. Mīklu kārtīgi samaisa, nedaudz pamīca, ietin pārtikas plēvē un atdzesē ledusskapī 40 minūtes.
4. Sakarsē krāsni līdz 165 grādiem.
5. Tad ņem mīklu un rullē, veidojot vēlamo "pirkstiņu" lielumu.
6. Katra pirkstiņa gala liek mandeli (kurai novilkta miziņa) un iezīmē ar nazi rieviņas, lai līdzinātos pirkstiem.
7. Cepumus kārto uz pannas kurā ieklāts cepamais papīrs. Starp katru "pirkstiņu" atstāj nelielu spraugu, lai tie cepoties nesalīp.
8. Cep 17-22 minūtes vai līdz tie skaisti zeltaini.
9. Ļauj tiem atdzist un tad izdekorē ar zemeņu ievārījumu, liekot to cepuma vienā galā un apsmērējot arī ap mandeli.
Lai gardi un spocīgi!

Foto: Shutterstock.com