1. Sagriež ķiploku ziedus/kātus smalkāk, lai pēc tam var visu sablendēt. Sablendētai ķiploku zaļajai masai pievieno klāt majonēzi, sāli un piparus. Visu pēc savām garšas izjūtām.
2. Šoreiz biju nolēmis, ka cūkgaļu negriezīšu tradicionālos šašlika gabaliņos, bet gan šķēlēs, apmēram kā karbonādi, ne pārāk biezas, ne pārāk plānas. Gaļas šķēles ieziež ar pagatavoto marinādi un liek ledusskapī.
3. Es gaļu grilēju tikai nākošajā dienā, bet iemarinējusies gaļa bija ļoti labi. Ja nezinātu, nepateiktu, ka marinējusies ķiploku ziedos-. Nenomāca pārējas garšas. Katram savas garšas izjūtas, tāpēc iesaku katram izmēģināt un varbūt iepatīkas. Pavisam mierīgi šādi var marinēt šašliku, perfekti!
4. Tāds man sanāca gala rezultāts,visiem garšoja un pašam arī.
Labu apetīti!

Foto: Virtuve diviem