Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Zivs ar kartupeļu salātiem

2020. gada 1. maijs
Foto: Publicitātes
Maiga zivs fileja un kartupeļu salāti - perfekcija.
Receptes autore Rimi gardēde Signe Meirāne.
Pagatavošana
35 min
1. Gatavo salātus. Katlā liek kartupeļus, sāli un vāra uz lielas liesmas, kamēr kartupeļi vēl stingri, bet gatavi.
2. Nokāš un atdzesē, sagriež 5 mm biezās šķēlēs. Samaisa kartupeļus ar 20 ml eļļas, etiķi vai citronu, sāli, pipariem un ļauj ievilkties. Pirms pasniegšanas samaisa kartupeļus ar dīgstiem.
3. Sakarsē krāsni līdz 170 grādiem. Liek keramikas formā apelsīnu šķēles, 8 daļās sagrieztu fenheli, ķiploka šķēlītes un virsū zivi.
4. Uzlej 20 ml eļļas, uzber sāli, piparus un garšaugus. Liek krāsnī cepties uz 15 minūtēm.
Foto: Publicitātes
5. Pasniedz, kārtojot šķīvī zivi, fenheli un kartupeļu salātus.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu