Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ātrās nūdeles ar cūkgaļu un dārzeņiem

2019. gada 3. novembris
Foto: Vegeta
Viegli apcepti dārzeņi, nūdeles un cūkgaļa, kas cepta sojas mērcē ar ingveru – Āzijas garšas iesoļo tavā virtuvē.
Recepte tapusi sadarbībā ar Vegeta.
Apmaksāta publikācija
Pagatavošana
20 min
1. Sagatavo nepieciešamos produktus.
Foto: Vegeta
2. Gaļu sagriež plānās strēmelītēs, pievieno cūkgaļas garšvielu, apmaisa un atstāj marinēties.
Foto: Vegeta
3. Brokoļus sagriež mazākos gabalos. Papriku sagriež sagriež strēmelītēs. Lokus un ķiploku sasmalcina. Ingveru sarīvē uz smalkās rīves.
Foto: Vegeta
4. Katlā ielej ūdeni, pievieno buljona kubiņu un uzvāra. Šajā buljonā pagatavo nūdeles atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
5. Dziļā pannā uzkarsē eļļu un ātri apcep cūkgaļu, pievieno sojas mērci.
Foto: Vegeta
6. Cūkgaļu pārliek uz šķīvja. Tajā pašā pannā uz lielas uguns ātri apcep ķiplokus un ingveru. Pievieno brokoļus, papriku un cep 1-2 min. Tad pievieno mazliet buljona, kurā vārījās makaroni un sautē tik ilgi, līdz šķidrums iztvaiko.
Foto: Vegeta
7. Dārzeņiem pievieno gaļu, lokus, nūdeles, apmaisa, cep vēl 1 min.
Foto: Vegeta
8. Lai labi garšo!
Uz augšu