Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sievas sautējums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 neliela vistas fileja
  • 3 svaigi šampinjoni
  • 1 neliela paprika
  • 1 neliels blanšēts tomāts
  • 1 neliels sīpols
  • 1 /4 bundžiņas konservētu ananāsu
  • 1 neliels gurķis
  • 1 neliels burkāns
  • Sauja brokoļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Šampinjonus sagriež šķēlēs. Fileju - smalkās strēmelītēs, dārzeņus un ananāsus - vienādos gabaliņos, sīpolus - ripiņās.
  2. Šampinjonus un fileju uz pannas apcep, bet nebrūnina.
  3. Pievieno dārzeņus un ananāsus, uzliek vāku un sautē uz nelielas liesmas 10-15 minūtes, kamēr dārzeņi ir mīksti, taču nešķīst.
  4. Pievieno sāli pēc garšas. Pasniedz karstu kā otro ēdienu.
  5. Lai labi garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ekonomiskās kotletes

Ekonomiskās kotletes

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas