Sievas sautējums

Sastāvdaļas

  • 1 neliela vistas fileja
  • 3 svaigi šampinjoni
  • 1 neliela paprika
  • 1 neliels blanšēts tomāts
  • 1 neliels sīpols
  • 1 /4 bundžiņas konservētu ananāsu
  • 1 neliels gurķis
  • 1 neliels burkāns
  • Sauja brokoļu

Pagatavošana

30 min.
  1. Šampinjonus sagriež šķēlēs. Fileju - smalkās strēmelītēs, dārzeņus un ananāsus - vienādos gabaliņos, sīpolus - ripiņās.
  2. Šampinjonus un fileju uz pannas apcep, bet nebrūnina.
  3. Pievieno dārzeņus un ananāsus, uzliek vāku un sautē uz nelielas liesmas 10-15 minūtes, kamēr dārzeņi ir mīksti, taču nešķīst.
  4. Pievieno sāli pēc garšas. Pasniedz karstu kā otro ēdienu.
  5. Lai labi garšo!

Komentāri

Arturs 2016. gada 27. augusts 14:43
iesaku pamēģināt.
arturs 2016. gada 27. augusts 14:42
vnk skaisti un apburbulojoši garšīgi.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni