Sievas sautējums

Sastāvdaļas

  • 1 neliela vistas fileja
  • 3 svaigi šampinjoni
  • 1 neliela paprika
  • 1 neliels blanšēts tomāts
  • 1 neliels sīpols
  • 1 /4 bundžiņas konservētu ananāsu
  • 1 neliels gurķis
  • 1 neliels burkāns
  • Sauja brokoļu

Pagatavošana

30 min.
  1. Šampinjonus sagriež šķēlēs. Fileju - smalkās strēmelītēs, dārzeņus un ananāsus - vienādos gabaliņos, sīpolus - ripiņās.
  2. Šampinjonus un fileju uz pannas apcep, bet nebrūnina.
  3. Pievieno dārzeņus un ananāsus, uzliek vāku un sautē uz nelielas liesmas 10-15 minūtes, kamēr dārzeņi ir mīksti, taču nešķīst.
  4. Pievieno sāli pēc garšas. Pasniedz karstu kā otro ēdienu.
  5. Lai labi garšo!

Komentāri

Arturs 2016. gada 27. augusts 14:43
iesaku pamēģināt.
arturs 2016. gada 27. augusts 14:42
vnk skaisti un apburbulojoši garšīgi.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi