Gardās beļģu vafeles

Gardās beļģu vafeles
Foto: Depositphotos.com
Pasniegšanas veidi pēc pašu ieskatiem. Zemenes, putukrējums un sīrups ir klasika.

Sastāvdaļas

5 porcijas
  • 2 glāze/s miltu
  • 3/4 glāze/s cukura
  • 3.5 tējk. cepamā pulvera
  • 2 lielas olas, atdalītas
  • 1-1.5 glāze/s piena (3,2%)
  • 1 glāze/s sviesta, kausēta
  • 1 tējk. vaniļas ekstrakta
  • Zemenes, putukrējums, medus/sīrups pasniegšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Vienā bļodā sajauc miltus ar cukuru un cepamo pulveri.
  2. Otrā bļodā viegli sakuļ olu dzeltenumus. Pievieno pienu, sviestu un vaniļu. Kārtīgi samaisa.
  3. Pievieno pie sausā maisījuma un sajauc, līdz viendabīga masa.
  4. Sakuļ olu baltumus, līdz putām. Iecilā mīklā.
  5. Cep sakarsētā vafeļu pannā, kā norādījis ražotājs, līdz zeltainam brūnumam.
    Pasniedz ar zemenēm, putukrējumu, kādu sīrupu vai medu.

    Lai labi garšo!
    Cep sakarsētā vafeļu pannā, kā norādījis ražotājs, līdz zelt...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize