Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Gardās beļģu vafeles

FOTO: Depositphotos.com

Pasniegšanas veidi pēc pašu ieskatiem. Zemenes, putukrējums un sīrups ir klasika.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

5
porcijas
  • 2 glāze/s miltu
  • 3/4 glāze/s cukura
  • 3.5 tējk. cepamā pulvera
  • 2 lielas olas, atdalītas
  • 1-1.5 glāze/s piena (3,2%)
  • 1 glāze/s sviesta, kausēta
  • 1 tējk. vaniļas ekstrakta
  • Zemenes, putukrējums, medus/sīrups pasniegšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Vienā bļodā sajauc miltus ar cukuru un cepamo pulveri.
  2. Otrā bļodā viegli sakuļ olu dzeltenumus. Pievieno pienu, sviestu un vaniļu. Kārtīgi samaisa.
  3. Pievieno pie sausā maisījuma un sajauc, līdz viendabīga masa.
  4. Sakuļ olu baltumus, līdz putām. Iecilā mīklā.
  5. Cep sakarsētā vafeļu pannā, kā norādījis ražotājs, līdz zeltainam brūnumam.
    Pasniedz ar zemenēm, putukrējumu, kādu sīrupu vai medu.

    Lai labi garšo!
    Cep sakarsētā vafeļu pannā, kā norādījis ražotājs, līdz zelt...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķirbja krēmzupa ar ingveru

Ķirbja krēmzupa ar ingveru

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas