Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Uzkodas

Grilētas vistas sirsniņas

Foto: Pipars.lv
Sirsniņas nepiedalās organisma attīrīšanās procesa, tāpēc tās uzskata par veselīgāko subproduktu.
Paldies par recepti Rojam no bloga Pipars.lv.
Pagatavošana
200 min
1. Sagatavo sirsniņas. Ja kādam traucē, tās augšiņas var nogriezt. Sirsniņas izskalo no asinīm.
2. Gatavo marinādi. Sīpolu sagriež smalkāk, ieliek bļodā un paspaida ar rokām.
3. Pievieno sinepes un majonēzi, samaisa un iemarinē sirsniņas uz 2-3 stundām istabas temperatūrā vai ledusskapī uz visu nakti.
4. Iemērc ūdenī koka irbulīšus.
5. Grilu uzkarsē līdz 160 grādiem. Sirsniņas uzdur uz iesmiem un leik uz grila restēm. Aizver vāku un cep 10 minūtes.
6. Tad uzceļ grādus (līdz 200) un ātri "aprauj" sirsniņas, lai tās kļūst brūnas.
7. Pašās beigās sirsniņas pārkaisa ar svaigi maltiem pipariem un sāli.

Labu apetīti!
Foto: Pipars.lv
Uz augšu