Grilētas vistas sirsniņas

Kolekcijas: Grila ēdienu
Sirsniņas nepiedalās organisma attīrīšanās procesa, tāpēc tās uzskata par veselīgāko subproduktu.
Paldies par recepti Rojam no bloga Pipars.lv.

Sastāvdaļas

  • 1 kg vistu sirsniņu
  • 150 g sinepju
  • 150 g majonēzes
  • 1 sīpols
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

200 min.
  1. Sagatavo sirsniņas. Ja kādam traucē, tās augšiņas var nogriezt. Sirsniņas izskalo no asinīm.
  2. Gatavo marinādi. Sīpolu sagriež smalkāk, ieliek bļodā un paspaida ar rokām.
  3. Pievieno sinepes un majonēzi, samaisa un iemarinē sirsniņas uz 2-3 stundām istabas temperatūrā vai ledusskapī uz visu nakti.
  4. Iemērc ūdenī koka irbulīšus.
  5. Grilu uzkarsē līdz 160 grādiem. Sirsniņas uzdur uz iesmiem un leik uz grila restēm. Aizver vāku un cep 10 minūtes.
  6. Tad uzceļ grādus (līdz 200) un ātri "aprauj" sirsniņas, lai tās kļūst brūnas.
  7. Pašās beigās sirsniņas pārkaisa ar svaigi maltiem pipariem un sāli.

    Labu apetīti!
    Pašās beigās sirsniņas pārkaisa ar svaigi maltiem pipariem u...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi