Mandeļu kēkss ar dzērvenēm

5 1
Paldies par recepti Normundam Baranovskim un Rimi.

Sastāvdaļas

  • 180 g sviesta
  • 70 g kokosriekstu rīsu dzēriena
  • 200 g baltā cukura Rimi
  • 4 vistu olas Rimi A/L
  • 150 g Hercogs pašbriestošo kviešu miltu
  • 90 g mandeļu miltu
  • 50 g pekanriekstu (sakapāti)
  • 50 g dzērveņu
  • Dekoram
  • 100 g baltās šokolādes
  • 30 g sviesta
  • Pekanrieksti un žāvētas dzērvenes – pēc izvēles

Pagatavošana

60 min.
  1. Izkausē sviestu ar rīsu dzērienu.
  2. Olas sakuļ ar cukuru.
  3. Jauc mīklu – olas ar sviestu, tad pievieno miltus un mandeļu miltus, pekanriekstus un dzērvenes.
  4. Pildi ietaukotā kēksa formā un cep sakarsētā cepeškrāsnī 160–175 grādos 40 minūtes. Atdzesē un izņem no formiņas.
  5. Izkausē šokolādi ar sviestu un pārlej kēksam. Dekorē pēc savas patikas.

    Lai labi garšo!
    Izkausē šokolādi ar sviestu un pārlej kēksam. Dekorē pēc sav...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize