-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konditoreja un maize
-
>
Mandeļu kēkss ar dzērvenēm
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Paldies par recepti Normundam Baranovskim un Rimi.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
180 g sviesta
-
70 g kokosriekstu rīsu dzēriena
-
200 g baltā cukura Rimi
-
4 vistu olas Rimi A/L
-
150 g Hercogs pašbriestošo kviešu miltu
-
90 g mandeļu miltu
-
50 g pekanriekstu (sakapāti)
-
50 g dzērveņu
- Dekoram
-
100 g baltās šokolādes
-
30 g sviesta
-
Pekanrieksti un žāvētas dzērvenes – pēc izvēles
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
60 min.
-
Izkausē sviestu ar rīsu dzērienu.
-
-
Jauc mīklu – olas ar sviestu, tad pievieno miltus un mandeļu miltus, pekanriekstus un dzērvenes.
-
Pildi ietaukotā kēksa formā un cep sakarsētā cepeškrāsnī 160–175 grādos 40 minūtes. Atdzesē un izņem no formiņas.
-
Izkausē šokolādi ar sviestu un pārlej kēksam. Dekorē pēc savas patikas.
Lai labi garšo!
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs