Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Mandeļu kēkss ar dzērvenēm

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Paldies par recepti Normundam Baranovskim un Rimi.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 180 g sviesta
  • 70 g kokosriekstu rīsu dzēriena
  • 200 g baltā cukura Rimi
  • 4 vistu olas Rimi A/L
  • 150 g Hercogs pašbriestošo kviešu miltu
  • 90 g mandeļu miltu
  • 50 g pekanriekstu (sakapāti)
  • 50 g dzērveņu
  • Dekoram
  • 100 g baltās šokolādes
  • 30 g sviesta
  • Pekanrieksti un žāvētas dzērvenes – pēc izvēles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Izkausē sviestu ar rīsu dzērienu.
  2. Olas sakuļ ar cukuru.
  3. Jauc mīklu – olas ar sviestu, tad pievieno miltus un mandeļu miltus, pekanriekstus un dzērvenes.
  4. Pildi ietaukotā kēksa formā un cep sakarsētā cepeškrāsnī 160–175 grādos 40 minūtes. Atdzesē un izņem no formiņas.
  5. Izkausē šokolādi ar sviestu un pārlej kēksam. Dekorē pēc savas patikas.

    Lai labi garšo!
    Izkausē šokolādi ar sviestu un pārlej kēksam. Dekorē pēc sav...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vakariņu zupa jeb viltotā soļanka

Vakariņu zupa jeb viltotā soļanka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas