Zeltainais rabarberu pīrāgs

Sastāvdaļas

  • 200 g selgas cepumu (vai citu)
  • 4 lieli kāti rabarberu
  • 5 olas
  • 5 ēd. k. miltu
  • 11 ēd. k. cukura
  • 1 paciņa vaniļas cukura

Pagatavošana

40 min.
  1. Atdala olu dzeltenumus no baltumiem.
  2. Sakuļ stingrās putās olu baltumus ar 5 ēdamkarotēm cukura.
  3. Olu dzeltenumus sakuļ ar vaniļas cukuru, tad pievieno miltus un 3 ēdamkartoes cukura, kārtīgi izmaisa un iecilā olu baltumus (to vislabāk darīt pirms mīklas liešanu cepamtraukā).
  4. Cepumus sadrupina cepamajā veidnē ar noņemamām malām.
    ! Es liku diezgan lielus drupaču gabalus.
  5. Nomizo un sagriež šķēlītēs rabarberu kātus un liek uz cepumiem, pa virsu rabarberiem uzber 3 ēdamkarote. cukura un lej biskvīta mīklu.
  6. Cep apmēram 20-25 minūtes 200 grādu temperatūrā.

    Lai labi garšo!
    Cep apmēram 20-25 minūtes 200 grādu temperatūrā.

Lai labi...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi