Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Gaļas sitenis ar zaļajiem zirnīšiem

Gaļas sitenis ar zaļajiem zirnīšiem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 800 g liellopu(teļa, cūkas) gaļas mīkstuma
  • 100 g taukvielas
  • 40 g miltu
  • 500 g konservētu zaļo zirnīšu
  • Sāls
  • Mazliet cukura
  • 1/2 glāze/s krējuma
  • Pētersīļu un diļļu zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Gaļu sagriež šķēlītēs, katru šķēlīti kārtīgi izdauza, maliņas iegriež, pārkaisa ar sāli, pēc tam ar miltiem.
  2. Uz pannas karstās taukvielās gaļu apcep gaiši brūnu, liek katlā, uzlej nedaudz ūdens, pieber zaļumus un sautē, līdz gaļa mīksta.

  3. Taukvielās, kurās cepās gaļa, apcep miltus atšķaida ar buljonu vai ūdeni (0,3l), mazliet pavāra, pārlej gaļai, sautēšanu turpina, pieber zirnīšus, uzvāra, pieber pēc garšas cukuru, sāli, ja vajag, pieliek krējumu.
  4. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai rīsiem.

    Labu apetīti!
    Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai rīsiem.

Labu apetīti...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas