Malta gaļa ar kabačiem

Sastāvdaļas

  • 300 g maltas gaļas
  • 300 g kabaču
  • 1 sīpols
  • Pipari
  • Sāls
  • Zaļumi
  • Kausēts sviests
  • Tomātu mērces(kečups)

Pagatavošana

50 min.
  1. Malto gaļu sajauc ar sasmalcinātu sīpolu, sāli, pipariem, zaļumiem.
  2. Kabačus sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves un eļļā sacep.
  3. Ietaukotā veidnē liek kārtām malto gaļu, kabačus un malto gaļu.
  4. Pārlej ar tomātu mērci un cep cepeškrāsnī apmēram 20 - 30 minūtes.

    Labu apetīti!
    Pārlej ar tomātu mērci un cep cepeškrāsnī apmēram 20 - 30 mi...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi