-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Malta gaļa ar kabačiem
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
300 g maltas gaļas
-
300 g kabaču
-
1 sīpols
-
Pipari
-
Sāls
-
Zaļumi
-
Kausēts sviests
-
Tomātu mērces(kečups)
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
50 min.
-
Malto gaļu sajauc ar sasmalcinātu sīpolu, sāli, pipariem, zaļumiem.
-
Kabačus sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves un eļļā sacep.
-
Ietaukotā veidnē liek kārtām malto gaļu, kabačus un malto gaļu.
-
Pārlej ar tomātu mērci un cep cepeškrāsnī apmēram 20 - 30 minūtes.
Labu apetīti!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs