Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Malta gaļa ar kabačiem

Malta gaļa ar kabačiem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g maltas gaļas
  • 300 g kabaču
  • 1 sīpols
  • Pipari
  • Sāls
  • Zaļumi
  • Kausēts sviests
  • Tomātu mērces(kečups)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Malto gaļu sajauc ar sasmalcinātu sīpolu, sāli, pipariem, zaļumiem.
  2. Kabačus sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves un eļļā sacep.
  3. Ietaukotā veidnē liek kārtām malto gaļu, kabačus un malto gaļu.
  4. Pārlej ar tomātu mērci un cep cepeškrāsnī apmēram 20 - 30 minūtes.

    Labu apetīti!
    Pārlej ar tomātu mērci un cep cepeškrāsnī apmēram 20 - 30 mi...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Maigā gaileņu krēmzupa

Maigā gaileņu krēmzupa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas