Aplūko cenas! Lielajā talkā uzieta leģendārās "Sēnītes" ēdienkarte (14)

TVNET
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest

27. aprīlī visā Latvijā norisinājās Lielā talka, kuras laikā tika atrasti dažnedažādi interesanti atradumi. Bez pārsteigumiem neiztika arī talkotāji, kuri sakopa Siguldas leģendāro restorānu "Sēnīte", - tur atrasta restorāna ēdienkarte.

Sociālā tīkla "Facebook" lietotāja Ieva Līne raksta: "Atrasts talkojot. Nez, kurš gads tas varētu būt?"

Šī vēsturiskā un leģendārā vieta nu jau daudzus gadus viesus vairs neuzņem, bet ir cerība, ka tas mainīsies.

Lai šis mērķis piepildītos, Lielās talkas dienā īpašuma jaunajam saimniekam Rolandam Zujevičam palīgā nāca tuvinieki, kaimiņi un vienkārši brīvprātīgie. Bija pat uzsaukums šai talkošanai, un ātri vien saņemts maksimālais pieteikumu skaits

“Es neredzu, ka ir iespēja neizdoties. Protams, ka būs jācīnās. Viegli te nav. Te ir daudz darba jāieliek. Latvietis izdarīs!” sacīja Rolands.

Saimnieks ir ļoti pateicīgs talcinieku atsaucībai. Teritorijas labiekārtošanas starplaikā talciniekus arī izveda ekskursijā pa “Sēnīti”. No leģendārās letes līdz kupola zālei – vēstures aura jūtama uz katra stūra.

“Protams, ļoti gribētos pabeigt [atjaunošanu] līdz 2027. gada 5. decembri. Tāpēc, ka 2027. gadā 5. decembrī ir “Sēnītes” 60 gadi. Un pēc trim mēnešiem mani 60,” atklāj Rolands.

Foto: Sākta leģendārā restorāna "Sēnīte" atjaunošana

Komentāri (14)CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu