Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Dzērieni Ābolu karstvīns

Ābolu karstvīns

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g ābolu
  • Augļu vīns/sarkanvīns
  • 1 tējk. samaltu mandeļu vai lazdu riekstu
  • 2 pabiezas ābolu šķēles
  • Cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Ābolu šķēles apviļā rupjā cukurā un lēni karsē katliņā.
  2. Kad cukurs izkusis, šķēles apgriež otrādi, apkaisa ar kanēli un turpina karsēt, pievienojot anīsa šķipsniņu.
  3. Turpinot karsēšanu, katliņā ielej vīnu, pievieno piedevas.
  4. Gatavu dzērienu caur sietu lej iepriekš sasildītās glāzēs. Rotājumam uz glāzes malas uzsprauž citrona šķēlīti.

    Lai labi garšo!
    Gatavu dzērienu caur sietu lej iepriekš sasildītās glāzēs. R...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu muss ar zemeņu mērci

Rabarberu muss ar zemeņu mērci

Dzērieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas