Ābolu karstvīns

Ābolu karstvīns
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 200 g ābolu
  • Augļu vīns/sarkanvīns
  • 1 tējk. samaltu mandeļu vai lazdu riekstu
  • 2 pabiezas ābolu šķēles
  • Cukurs

Pagatavošana

25 min.
  1. Ābolu šķēles apviļā rupjā cukurā un lēni karsē katliņā.
  2. Kad cukurs izkusis, šķēles apgriež otrādi, apkaisa ar kanēli un turpina karsēt, pievienojot anīsa šķipsniņu.
  3. Turpinot karsēšanu, katliņā ielej vīnu, pievieno piedevas.
  4. Gatavu dzērienu caur sietu lej iepriekš sasildītās glāzēs. Rotājumam uz glāzes malas uzsprauž citrona šķēlīti.

    Lai labi garšo!
    Gatavu dzērienu caur sietu lej iepriekš sasildītās glāzēs. R...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi